ANA SAYFA > ÇEVRE > İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne Şahin Aybal atandı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne Şahin Aybal atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne Şahin Aybal atandı

İbrahim Aydın’ın Milletvekilliği Adaylığı nedeniyle istifa etmesiyle boşalan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü makamına Orman Genel Müdürlüğü ORKÖY Daire Başkanı Şahin Aybal atandı. 8 Nisan 2015 Çarşamba günü akşam saatlerinde Orman Bölge Müdürlüğü’nün İzmir Karşıyaka’da bulunan sosyal tesislerine gelen Şahin Aybal’ı burada Orman Bölge Müdür Yardımcıları Erdal Çetinkaya ve Mehmet Erol başta olmak üzere Şube ve İşletme Müdürleri, Orman işletme Şefleri ve Bölge Müdürlük çalışanları karşıladı.

Birlikte yenen akşam yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal şunları söyledi : “ Orman ve Su İşleri Bakanımız  Sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu ve  Orman Genel Müdürümüz Sayın İsmail Üzmez’in  şahsıma   uygun gördükleri bu görevin beni  onura etmesinin yanı sıra,   ne derece sorumluluk taşıyan önemli bir görev olduğunun da bilincindeyim. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nün Türkiye’nin önde gelen lokomotif kamu kurumlarından birisi.  Bu  bölge de meslek hayatımın  başlarında uzun yıllar orman işletme şefliği yaptığım için,  bölgeye yabancı değilim.  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görev alanın orman yangınlarına birinci derecede hassas bir bölge, önümüzde yangın sezonu var.  Hiç yangın çıkmayacak diyemeyiz ancak çıkan yangınlara erken ve yerinde müdahaleyle büyümden söndürmeye,  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nün yangınlarla mücadeledeki başarısının devam ettirmeye çalışacağız. Benim en çok önem verdiğim şey  “disiplin” ve bunun yanında “ortak akıldır.” Ekip olabilmenin ,  bir takım ruhuna sahip olmanın da gereği budur. Tüm Şube ve İşletme Müdürlerimiz  ile  şeflerimiz  makamlarının yüklemiş olduğu görev ve yetkilileri hakkıyla kullanacak. Bu görev ve yetkileri sonuna kadar kullanarak problemleri çözüm  üretmelidirler. Disiplin olmazsa olmazımız, disiplinin olmadığı yerde başarıdan söz edilemez. Hayatın kendisi bir disiplin olduğuna göre bunu çalışma hayatımıza da yansıtacağız.

Konuşmasının ardından İzmir Oman Bölge Müdürü Şahin Aybal başta Bölge Müdürlük üst yönetimi olmak üzere kendini karşılayan personele tek tek söz vererek kendilerini tanıtmasını istedi onların görüş ve düşüncelerini dinledi. İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ; 9 Nisan 2015 Tarihinden itibaren  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü  toplantı salonunda  Bölge Müdürlüğüne  bağlı Şube ve İşletme Müdürlerinden brifingler alarak İzmir Orman Bölge Müdürlüğü çalışmaları hakkında bilgi alacak ardından araziye çıkarak çalışmaları yerinde inceleyecek .

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 'İklim dostu İzmir için harekete geç' projesi 1700 öğrenciye ulaştı
Sonraki Haber Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?