ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir milletvekili Hamza Dağ Kaf Kaf'ı ziyaret etti

İzmir milletvekili Hamza Dağ Kaf Kaf'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir milletvekili Hamza Dağ Kaf Kaf'ı ziyaret etti

İzmir Milletvekili Hamza Dağ Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan Fatih Diniz, 2. Başkan Cenk Karace ve As Başkan Turhan Gürsel Uğran İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ı karşıladı. Ziyarete, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu'da eşlik etti.

Yeni seçilen yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Hamza Dağ, ''İyi günlerde olduğu gibi kötü günlerdede kulübün yanındayım. Öncelikli olarak futbol takımının ligde kalmasını temenni ediyorum. İnşallah oynanacak olan 15 maçta iyi sonuçlar alınır'' dedi.
 
Karşıyaka Spor Kulübü'ne her zaman elinden gelen desteği vereceğini vugulayan Dağ, ''Stat çalışmaları hakkında gerekli açıklamaları yaptım. CHP İzmir Milletveklleri'ne başlamış olan bu yatırımların, tartışma ortamından uzak bir şekilde bitirilmesi gerektiğini söyledim. Açılmış olan davalar var. Süreci hep birlikte izleyip göreceğiz'' diye konuştu.
 
Ziyaretten ötürü memnuniyetini belirten Başkan Fatih Diniz, ''İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ her zaman kolay ulaştığımız ve kulübümüzün yanında olan vekillerimizden biridir. Karşıyaka Stadı, Karşıyaka Spor Kulübü için hayati bir projedir ve kulübümüzün geleceğidir. Bu nedenledir ki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Karşıyaka Belediye Başkanımızın da bu anlayışla gereken hassasiyeti göstererek, projenin devamı için mevcut davayı geri çekeceklerine dair olan inancımız tamdır'' dedi.
 
Ziyaret, İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a, Başkan Fatih Diniz'in forma hediye etmesi ile sonlandı.
 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi yönetim kademesinde büyük değişiklik
Sonraki Haber Karşıyaka'da tesisler için güç birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?