ANA SAYFA > SPOR > İzmir Milletvekili Çıray: Aygün Cicibaş'a yapılan muameleyi kınıyorum

İzmir Milletvekili Çıray: Aygün Cicibaş'a yapılan muameleyi kınıyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Milletvekili Çıray: Aygün Cicibaş'a yapılan muameleyi kınıyorum

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, dünkü karşılaşma sonunda KSK futbol yöneticisi Aygün Cicibaş'a yapılan muameleyi kınadığını söyledi. Çıray'ın yazılı açıklaması şöyle:

"Dün İzmir Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Karşıyaka’nın 4-3 yenilgisiyle biten maç 2.Lig futbol müsabakasından sonra maçın hakeminin üç Karşıyakalı futbolcu’yu kırmızı kart ile oyundan ihraç eden ve aleyhine iki penaltı vererek tartışmalı kararlar ile ön plana çıkan maçın hakemi Celal Bayraklı’ya tepki gösterirken, emniyet güçleri tarafından yere yatırılarak kötü muameleye maruz bırakılmasına ve bu görüntülerin basında yer almasına çok üzüldüm.

Başta maçın hakemi olmak üzere emniyet kuvvetlerinin orantısız güç kullanarak Karşıyaka Spor Klubü yöneticisi sayın Aygün Cicibaş’a  yaptığı muameleyi kınıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da erken değişiklik
Sonraki Haber KSK'li Behram'a bir kınama da İGC'den

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?