ANA SAYFA > İZMİR > İzmir MHP'de istifa depremi

İzmir MHP'de istifa depremi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir MHP'de istifa depremi

Bir kasım seçim sonuçlarını partileri adına başarısızlık olarak nitelendiren 7 MHP'li yönetici, İzmir İl Teşkilatındaki görevlerinden istifa etti.

MHP İzmir İl Başkan Yardımcıları Hakan Ürün, Mehmet Koyukan, Alpay Gökmen, Cumhur Tüzemen, Mustafa Karakuş, Rıza Dönmez ve Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Gökçedağ imzasıyla yayınlanan açıklamada, "Demokrasilerde kural bellidir. Başarısız olan gitmeli, yerini daha iyilerine bırakmalıdır. Parti bizim şahsi malımız değildir.  Bu koltuklara, koltuktan güç alan değil, güç verenlerin oturması gerekir. Bu koltuklara bizden daha sosyal, daha çalışkan, bu ülkenin insanlarını daha mutlu edebileceğine inanan, projeleri olan, katkı koyan, atak, yaratıcı, halkla bütenleşen, halktan olan, aynı dili konuşan, ortak akla saygılı, anlaşılır, çalışkan ülküdaşlarımız oturabilsin diye bizler temsilimizde olan makam ve koltuklarımızı boşaltıyoruz. Genç ve yeni fidanlara yol açıyoruz" ifadelerine yer verildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dev derbi öncesi başkanlardan dostluk mesajı
Sonraki Haber Acar beklenen ödemeyi yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?