ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği, Ege Lobisi kurucuları arasında yerini aldı

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği, Ege Lobisi kurucuları arasında yerini aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği, Ege Lobisi kurucuları arasında yerini aldı

11 İli kapsayan EGE LOBİSİ Ankara’da kuruluyor. Derneğin Onursal Başkanının Fethi Yaşar, Kurucu Başkanının da TUSİAV Başkanı da olan Veli Sarıtoprak olduğu EGE LOBİSİ’nin kurucuları arasında İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu’da yer aldı.

11 ili kapsayacak lobiye katılarak ilimizin temsili noktasında her alanda çalışmalarına devam eden Aksu, geçtiğimiz günlerde Ankara Sanayici İşadamları Derneği ile Genç Girişimci Liderler Derneği ortaklığıyla ASİAD Genel Merkezinde düzenlenen toplantıya da katılarak bu Lobinin kurucu illere ve Ankara’ya büyük katkılar getireceğine inandığını belirtti.

Ege Lobisinin amacı Ankara’da Ege kültürünü geliştirmeyi ve bölgenin yetiştirdiği bürokrat, işadamı, hukukçu, akademisyen ve yöneticileri bir araya getirerek Ankara’da çalışmalar yapmak ve Ankara’da yaşayan Egelileri bir araya toparlamak olacaktır.

Onursal Başkan Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurucular Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak, Genel Sekreter Hüseyin Tutkun olurken Kurucu Üyeler; İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, Prof Dr Hamit Hancı, Servet Camgöz, Şahap Yaralı, Ruhi Başsavcı, Serkan Kumdakçı, Burak Pamuk, Sadık Arıkan, Burhan Yavuz, Zuhal Sünger, Fulya Kavlak, Av Ahmet Gürcan Orhan oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Serkan Ergüven:''Asıl şimdi destek zamanı''
Sonraki Haber Para geçmeyen pazar Seferihisar'da kuruluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?