ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Körfezi mercek altında

İzmir Körfezi mercek altında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Körfezi mercek altında

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan İzmir Akdeniz Akademisi, "Akdeniz'in Kıyısında - İzmir Körfezi'nde Deniz Kültürü" konulu bir panel düzenleyecek. Panelde, İzmir Körfezi'nin çevresine kattığı ekolojik, tarihsel, ticari, kültürel ve sosyal değerler ile Akdeniz Havzası içindeki etkisi ele alınacak.

Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde 14 Haziran'da saat 18.00'de başlayacak panelin moderatörlüğünü Akdeniz Akademisi Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Güzel Yücel Gier üstlenecek. İzmir Körfezi’nin sualtı ve su üstü zenginlikleri ile kıyılarının kullanımı, aktiviteler, olanaklar, yapılması gerekenler ve planlamaların ele alınacağı panele konuşmacı olarak Şehir ve Bölge Plancısı-İzmirDeniz Proje Koordinatörü Hasibe Velibeyoğlu, Türkiye Yelken Federasyonu İzmir Temsilcisi Hasan Kütük, Sportif Dalış Eğitmeni ve Balık Adam Barış Şendemir, Sualtı Fotoğrafçısı Murat Kaptan katılacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU’dan Sasalı ve Kaklıç’a 3.2 milyon liralık yatırım
Sonraki Haber Altuğ, Fransa'da temaslarını sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?