ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Kent Konseyleri Birliği Dönem Sözcüsü Hamit Mumcu oldu

İzmir Kent Konseyleri Birliği Dönem Sözcüsü Hamit Mumcu oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kent Konseyleri Birliği Dönem Sözcüsü Hamit Mumcu oldu

İzmir Kent Konseyleri Birliği dönem sözcülüğü seçimi Buca Kent Konseyin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yapılan seçimde Konak Kent Konseyi Başkanı Hamit Mumcu Dönem sözcülüğüne, Narlıdere Kent Konseyi Başkanı Mükerrem Demir Birliğin Genel Sekreterliğine seçildi. Yönetim Kurulu ise; Karşıyaka Kent Konseyi, Urla Kent Konseyi, Buca Kent Konseyi, İzmir Kent Konseyi , Gaziemir Kent Konseyleri Başkanlarından oluştu.

Seçim sonrası bir açıklama yapan yeni dönem sözcüsü Hamit Mumcu; “Beni bu göreve layık gören tüm Konsey Başkanları ve Genel sekreterlerine öncelikle teşekkür ediyorum. İzmir Kent Konseylerin Birliği’nin daha etkin ve verimli çalışması için önceki Başkanlarımızın tecrübelerinden yararlanarak ve diğer kent konseyleri ile birlikte ortak aklı ve bilgi paylaşımını sağlayarak Kent Konseylerimizi tüm ilçelerimizde daha görünür hale getireceğiz” dedi.

Seçimin ardından Çankaya Belediye Eski Başkanı Bülent Tanık “Olağan Dışı Durumlar Belediyeciliği” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka uzatmanın son saniyesinde kazandı...
Sonraki Haber Cumhuriyet Mahalle Merkezi'nde okuma yazma kursu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?