ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir Kalkınma Ajansı’ndan yabancı turistlere memnuniyet anketi

İzmir Kalkınma Ajansı’ndan yabancı turistlere memnuniyet anketi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kalkınma Ajansı’ndan yabancı turistlere memnuniyet anketi

İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir'e gelen yabancı turistlerin memnuniyetleri ölçülecek. İzmir Adnan Menderes Havalimanında start verilen çalışma ile İzmir’e gelen turistlerin beklenti, ilgi düzeyi ve tercihleri belirlenerek İzmir’le ilgili düşünceleri değerlendirilecek.

İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban, Turizmde katma değer yaratmayı hedefleyen İzmir'de yabancı turistlere daha kaliteli hizmet sunulabilmesi için yapılabilecekleri ortaya koymak amacıyla çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirtti. Yılmazçoban, “Çıkan sonuca göre iyileştirilmesi gereken noktaları tespit etmeyi ve bu sonuçları sektörle paylaşarak iyileştirme sağlanmasına katkı koymayı hedefliyoruz” dedi.  Anketin yurtdışında ikamet edip İzmir İl sınırları içerisinde en az bir gece konaklama yapmış yabancı ziyaretçilere yüz yüze görüşme tekniği kullanılarak yapılacağını ifade eden TÜİK İzmir Bölge Müdürü Ökkeş Kulakoğlu, anketin başta İzmir İli Adnan Menderes Havalimanı olmak üzere Çeşme Limanında uygulanacağını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorgancılar: Türk ve Dünya KOBİ’lerini her zaman destekleyeceğiz
Sonraki Haber Şaşılık her yaşta görülebilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?