ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Emniyet Müdürlüğü, Ege'ye stant kurdu

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Ege'ye stant kurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Emniyet Müdürlüğü, Ege'ye stant kurdu

İzmir Emniyet Müdürlüğü üniversiteye ilk kez kayıt olan öğrencileri bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla Ege Üniversitesi kampüsünde stant kurdu.

Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri bürosunda görevli polisler, stantlarda öğrenci ve aileleri çeşitli konularda bilgilendiriyor. Üniversite kayıtları süresince devam edecek “İlk Adımda Dost Eli” projesi ile öğrencilerin yanlış ilişkiler kurmalarına engel olmak amaçlanıyor.

Ege Üniversitesi standında görevliler tarafından yapılan açıklamada “Üniversiteye ilk kez kayıt olan öğrenciler, çeşitli bahanelerle gel yemeğe gidelim, gel aynı evde kalalım, gel yemekhaneyi protesto edelim denilerek örgütlerin içine çekiliyor. Biz bu proje ile aileleri ve gençleri örgütlere karşı bilgilendiriyoruz. Proje kapsamında 52 kişi çalışıyor. Hem şehir içinden hem de şehir dışından gelen öğrencileri bilinçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Proje kapsamında öğrencilere defter, kalem, bilgilendirici broşür hediye ediliyor ve ailelere yiyecek içecek ikram ediliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Masterler plaja iniyor...
Sonraki Haber Peşinat ve basketbolcuların primini bekleyen Karşıyaka’ya 15 milyonluk prim şoku!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?