ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Diyanet İşleri Başkanlığı'na FETÖ operasyonu

İzmir Diyanet İşleri Başkanlığı'na FETÖ operasyonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Diyanet İşleri Başkanlığı'na FETÖ operasyonu

İZMİR'de, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda 'ByLock' kullandıkları iddiasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanı 16 kişi gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürülğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün gizli mesajlaşma programı olan 'ByLock' kullandıkları öre sürülen Diyanet İşleri Başkanlığı çalışanlarına bu sabah 
operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan baskınlarda daha önceden görevden uzaklaştırılan ve haklarında yakalama kararı çıkarılan 22 kişiden 16'sı gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü''ne götürüldü. Diğer 6 şüphelinin ise aranmasına devam edildiği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Madde bağımlılığına karşı ''Medya'' !..
Sonraki Haber Çimentaş, eğitime destek olmaya devam ediyor.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?