ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Devlet Opera ve Balesi'nde ''Yarasa'' sahnelenecek

İzmir Devlet Opera ve Balesi'nde ''Yarasa'' sahnelenecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Devlet Opera ve Balesi'nde ''Yarasa'' sahnelenecek

İzmir Devlet Opera ve Balesi'nin 2015-2016 sanat sezonunda sezon prömiyerini yaptığı “Yarasa” operetine 2016-2017 sanat sezonunda da yer verdi. İlk sezon temsilini 13 Ekim Perşembe günü Elhmara sahnesinde yapılacak.

Oyunda her şey Eisenstein’nın bir maskeli balo sonrası yarasa kostümü giymiş arkadaşı Dr. Falke’yi gülünç duruma düşürmesinin ardından Dr. Falke’nin bunun intikamını almak için yaptığı plan ile başlar. Eğlenceli, coşkulu ve sofistike müziği ve zekice yazılmış metnin birlikteliği “Yarasa” operetinin dünyada en popüler operetlerden biri olarak ünlenmesine neden olmuştur.

Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı, Tulio Gagliardo, Reji  Haldun Özörten, Dekor Tasarımı Kaan Güreşçi  ve Kostüm tasarımı Gülay Korkut’a ait. Koro yönetmeni Ahmet Kahyaoğlu, Işık kreatörü Müfit Özbek ve Koreografi Nilgün Demireller tarafından gerçekleştirildi.

Yarasa operetini 13- 15 Ekim, 3-6 Aralık 2016 , 25-27 Nisan 2017 tarihlerinde  de sanat severlerle buluşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuk oyuncakları ve yerler yenileniyor...
Sonraki Haber Keskin’den ''Sevimli dostlara'' müjdeli haber

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?