ANA SAYFA > İZMİR > İzmir CHP'de ''Dershane'' zirvesi

İzmir CHP'de ''Dershane'' zirvesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir CHP'de ''Dershane'' zirvesi

Belediyelerin dar gelirli öğrenciler için açtığı lise ve üniversiteye hazırlık kurslarının OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile kapatılma kararı, İzmir'de yedi ilçede dershane hizmeti veren CHP'li belediyeleri harekete geçirdi.

İzmir'de dar gelirli öğrenciler için belediyelerin açtığı lise ve üniversiteye hazırlık kurslarını kapsayan dershanelerin KHK ile kapatılması üzerine CHP zirve düzenledi. Bornova, Karşıyaka, Gaziemir, Karabağlar, Çiğli ve Buca belediye başkanları ile CHP Genel Bekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir İl Başkanı Kamil Okyay Sındır, İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Ali Yiğit, Mustafa Balbay, Tacettin Bayır, Parti Meclisi üyeleri ve il yöneticilerinin katılımıyla CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen basına kapalı toplantıda AK Partili belediyelerin bu KHK'yı uygulamadığı dershane hizmetine devam ettiği dile getirilirken kaymakamların CHP'li belediye başkanlarına yazı göndererek KHK'yı uygulamaları istendiği ifade edildi. Toplantıda alınan kararlarla CHP'li belediye başkanlarının çocuklarını ücretsiz dershaneye gönderen velilere bilgilendirme mektubu yazacak, milletvekillerini karardan geri dönülmesi için soru önergesi verecek. CHP hükümeti KHK konusunda geri adım attıramazsa yeni bir yol haritası hazırlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Fuar'da korkutan yangın
Sonraki Haber Bostanlı’ya nefes aldıracak otopark

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?