ANA SAYFA > SPOR > İzmir Büyükşehir'in Karşıyakalı şampiyonları Kaymakamı ziyaret etti

İzmir Büyükşehir'in Karşıyakalı şampiyonları Kaymakamı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir'in Karşıyakalı şampiyonları Kaymakamı ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediyespor'un Buz Pateni branşında şampiyonluklar elde eden Karşıyakalı sporcuları Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ı ziyaret etti.

Karşıyaka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Musa Yelek ile birlikte, İzmir Buz Pateni İl Temsilcisi Neşe Olcay Hünerli'nin de bulunduğu ekip Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır'ı ziyaret etti.
Karşıyaka'da oturan ve okuyan sporculardan Kuzey ve Rüzgar Bostancı kardeşler son olarak Bulgaristan da ilk 3 e girerek ülkemizi başarıyla temsil etmişlerdi. İzmir Büyükşehir Belediyespor'un Karşıyakalı diğer sporcularından Ezgi Özer ve Deniz Tarım kendi kategorilerinde Türkiye Şampiyonalarında ilk üçe girme başarısı göstermişti. Ziyarette Çiğlili Derya Taygan ile Bayraklılı sporcu Batu Tasasız da yer aldı.
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır şampiyon Karşıyakalı sporcuları kutladı ve hediye takdim etti. 
Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz de kendisini ziyaret eden şampiyon sporcularla birlikte Kaymakam Ali Rıza Çalışır'ın makamına da gitti ve sporcuları hediye ile ödüllendirdi.  

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li kadınlar Kızılay Karşıyaka’yı ziyaret etti
Sonraki Haber Uğurtan Sayıner son yolculuğuna uğurlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?