ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Büyükşehir'e Karşıyaka projeleri anlatıldı

İzmir Büyükşehir'e Karşıyaka projeleri anlatıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir'e Karşıyaka projeleri anlatıldı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve beraberindeki bürokratlar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibine Karşıyaka'da yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili brifing verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Meclis Başkan vekili, aynı zamanda Karşıyaka Belediye Meclis üyesi Mustafa Özuslu,  İzmir Büyükşehir Beldiyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, Genel sekreter yardımcıları, Daire Başkanları, İZSU ve İzbeton genel müdürleri ve müdür yardımcılarının yer aldığı heyete bilgi verildi.
Karşıyaka’da yürümekte olan ve önümüzdeki yıl yapımlarına başlanacak projeler üzerine görüşlerin sunulduğu toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bol bol not aldı. 
Karşıyaka Belediyer Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın sunumunu dikkatle dinleyenlere yönelik olarak "önerilerimizi kaydeden ve yakın gelecekte Karşıyaka’da sorunlarımıza etkin çözümler üretmek için azami çaba göstereceğine yürekten inandığımız Değerli Başkanımız ve tüm ekibine en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Karşıyaka’ya hizmet bizler için büyük bir onurdur" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Azerbaycan’a destek şarkılarla geldi…
Sonraki Haber Karşıyaka’da spor tesisleri pandemi gölgesinde açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?