ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Azerbaycan’a destek şarkılarla geldi…

Azerbaycan’a destek şarkılarla geldi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Azerbaycan’a destek şarkılarla geldi…

Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu haftalık çalışmasında Azeri şarkıları söyleyerek, Azeri kardeşlerimize destek verdi.

Bostanlı Gode Cengiz Tesislerindeki dernek binasında yapılan çalışmada şef Erol Gönüldaş çalışma repertuvarını Azeri Şarkı ve Türkülerine ayırdı ve “Bu gece Azerbaycanlı kardeşlerimize ve Ermenistan’dan işgal edilen topraklarını geri almak için mücadele eden Azeri askerlerine moral olması açısından Azeri şarkıları ve türkülerine yer vereceğiz. Yaşasın Türk-Azeri kardeşliği” dedi.
Karşıyaka Sanat Derneği’nin müzik yönetmeni, TSM Korosu şefi Erol Gönüldaş, “fikir başkanımız Avni Erboy’dan çıktı. Ben de koro arkadaşlarıma söyleyeceğimiz Azeri şarkıların söz ve müziklerini yolladım. Azeri bayrağı astığımız salonumuzda şarkılarımızla karınca kararınca destek olduk, Azeri kardeşlerimizin yanında yer aldığımızı onlara hissettirmek istedik. İnanıyoruz ki, onlar bunu her zaman hissediyorlardır. Biz tek millet iki devletiz. Her zaman da yanlarındayız” diye konuştu.   
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da bugün elektrik kesintisi var!
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'e Karşıyaka projeleri anlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?