ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Büyükşehir'e genel sekreter atandı

İzmir Büyükşehir'e genel sekreter atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir'e genel sekreter atandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne uzun süredir bu görevi vekaleten yürüten Dr. Buğra Gökçe’yi atandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun talebini onaylayan İç İşleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürü Emin Bilmez’in imzasıyla onay yazısını İzmir Valiliği’ne gönderdi.  İlgili yazıda,  birinci dereceli genel sekreter kadrosuna 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun ilgili maddeleri gereği genel sekreter yardımcısı kadrosunda bulunan Gökçe’nin atandığı bilgisine de yer verildi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Pervin Şenel Genç’in yaş haddi nedeniyle emekli olmasından sonra Ankara Çankaya Belediyesi’nde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Dr. Buğra Gökçe’yi talep etmişti. İzmir’e geldiği günden üç yıllık süre içinde Fen İşleri ve Altyapı Daire Başkanlıkları, genel sekreter yardımcılığı görevinde bulunan Gökçe, belediye şemasında fen işleri ve altyapı birimleri ile birlikte raylı sistem, ulaşım, park bahçeler gibi önemli projelere imza atan birimlerden sorumlu olarak görev yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli 365 kadın ''Hayır'' yazdı
Sonraki Haber Misket Dikmen:''Emek ve Özgürlük kavgasında kadınların yanındayız''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?