ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Büyükşehirden Okullara ''Grip'' Harekatı

İzmir Büyükşehirden Okullara ''Grip'' Harekatı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehirden Okullara ''Grip'' Harekatı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 ilçedeki ilk, ortaokul ve liselerde nezle, grip gibi bulaşıcı hastalıklara neden olan virüs, bakteri ve mantarlara karşı ilaçlama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, rekreasyon alanları, parklar ve bahçelerde haşereye karşı yıl boyunca sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarının yanısıra ilkokul, ortaokul ve liselerde de dezenfeksiyon çalışması yapıyor. Okullarda salgın hastalıklara neden olan virüs, bakteri ve mantarlara karşı yapılan ilaçlama ile öğrencilerin sağlıklı ortamda eğitim görmeleri hedefleniyor.

Tatille birlikte ilaçlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, yaz boyunca okulları baştan sona ilaçladı. Bazı okulların talebi üzerine haşere ve farelere karşı da ilaçlama yapıldı. 21 ekiple ilaçlama yapan Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını bu haftada da sürdüreceği ve yıl içinde okullardan gelen talep doğrultusunda da gerekli desteğin verileceği bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'daki 44 okul müdürlüğüne atama yapılacak...
Sonraki Haber Geleceğin fuarı nasıl olmalı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?