ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Buluşmaları 2.sezonunda

İzmir Buluşmaları 2.sezonunda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Buluşmaları 2.sezonunda

Parti,oda,dernek ve kuruluşlar dışında geçen yıl tamamen bağımsız olarak düzenlenmeye başlayan İzmir Buluşmaları 2.sezonuna başlıyor.

Prof.Dr.Erkan Sevinç’in koordinatörlüğünde yapılan toplantılara onur konuğu olarak 2015-2016 sezonunda Mustafa Balbay,Uğur Dündar,Şebnem Doğruer ,İsmail Saymaz,Gupse Özay,Gülcan Erdem,Halim Yazıcı,Nevval Sevindi,Işın Ergüney ve Hamdi Akatay katılmıştı. Bu sene izleyicilerin eleştirilerini dikkate alarak toplantıları Kordon Otel’e aldıklarını söyleyen Sevinç ”Artık bir gelenek haline gelen ve taklit edilen İzmir Buluşmaları’nın 2.sezonu daha görkemli olacak.Yemekli düzenlenecek toplantılarımıza davetiye ile sınırlı konuk alınacak”derken İzmir Buluşmaları’nın 13 Ekim Perşembe akşamı 19:30 da yapılacak 11.toplantısının onur konuğunun CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı’nın olacağı bilgisini verdi. Zeynep Altıok Akatlı  “Siyasette kadın olmak”konulu konuşması sonrası kitaplarını imzalayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 3 gün elektrik kesintisi
Sonraki Haber Dr.Bediha Salnur: İntihar haberlerini hazırlarken dikkat edilmeli

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?