ANA SAYFA > İZMİR > İzmir bir kez daha şehit acısıyla yandı...

İzmir bir kez daha şehit acısıyla yandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir bir kez daha şehit acısıyla yandı...

Diyarbakır’ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden, evli ve 1 kız çocuğu babası Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın acı haberi, İzmir'de oturan ailesini yasa boğdu.

Evli ve 7 yaşında Eylül Ada adında 1 kız çocuk babası olan Astsubay Üstçavuş Özgür Erdoğan'ın Çiğli İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü. Çatışma ve şehit haberlerini televizyondan endişe içerisinde izleyen Sait Erdoğan, oğluna ulaşamayınca bilgi alabilmek için Çiğli İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. Burada oğlunun silah arkadaşlarından acı haberi alan ve yıkılan baba Sait Erdoğan, askeri heyetin yardımlarıyla güçlükle evine döndü. Askeri araçtan "Yavrum, oğlum, o kurşunlar bana geleydi. İki ay sonra izne geleceğini söylüyordun" ağıtları yakıp, gözyaşı dökerek inen Sait Erdoğan, evine girip oğullarının şehit olduğu haberini eşi Mübeccel Erdoğan'a verdi.

Şehit Astsubay Erdoğan'ın cenazesi, yarın Sivas Divriği'de cemevinden kaldırılarak toprağa verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege'den Çin'e e-ipek yolu kuruluyor
Sonraki Haber İzmirliler bahardan kalma bir haftasonu yaşayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?