ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir ''Bir Baba Hindu''yu Hint dansıyla karşıladı

İzmir ''Bir Baba Hindu''yu Hint dansıyla karşıladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir ''Bir Baba Hindu''yu Hint dansıyla karşıladı

BKM yapımı ‘Bir Baba Hindu’ kahkahasını Ege’ye götürdü! Filmin yönetmeni, senaristi ve oyuncusu Sermiyan Midyat, başrolü paylaştığı Hintli güzel Nicole Faria ile birlikte 2 Ekim Pazar günü Devajans organizasyonuyla İzmirli sinemaseverler ile buluştu!

Mavibahçe Cinemaximum Sinemaları’nda oyuncular, 6 kişilik Hint kostümleri giymiş dans ekibi ve coşkulu kalabalık tarafından danslar, alkışlar ve çığlıklarla karşılandı. Sinemaseverler oyuncuları beklerken hint kınası yaptırdı. Oyuncular da bu hoş surprize filmdeki danslarını yaparak eşlik etti. Filmi izlemek için saatler öncesinden fuaeyi dolduran kalabalık da alkışlarıyla tempo tuttu.

“HAYATIMDA HİÇ BU KADAR HOŞBULMADIM”

Oyuncular Hindistan’ı aratmayacak rengarenk kumaşlar, aksesuar ve koltuklarla süslenmiş sahnede seyirciyle sohbet etti. 6 dansçı ve 2010 Dünya Güzeli Nicole Faria ile sinemaseverleri selamlayan Midyat: “Hayatımda hiç bu kadar hoşbulmadım. 7 güzel kadın ile aynı sahnedeyim. Ben burayı çok seviyorum, İzmir benim nefes alabildiğim bir yer. Tüm İzmirlilere gönüldaşlığı için teşekkür ederim.

HİNTLİ GÜZEL İZMİR KUMRUSUNU ÇOK SEVDİ!

Faria: “Filmi bizimle izlemek için buraya geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu heyecanı sizinle birlikte yaşayacağım için çok heyecanlıyım” dedi. Hintli güzelin çevirmenliğini yapan Midyat ekledi: “Kumrunuzu çok sevdi. İzmir’e gelir gelmez kumru yedik. Henüz fırsatımız olmadı ama filmden sonra gezdireceğiz kendisini İzmir’de”.

Oyuncular film gösteriminden önce salonları gezip sinemaseverlere iyi seyirler diledi ve onlarla sohbet etti. Her salonda seyirciyle ‘Bir Baba Hindu’ tezhuratı yapmayı ihmal etmeyen Midyat, Faria ile birlikte seyircilerle selfi çekti.

İzmirliler filmi başından sonuna kahkahalar ve alkışlarla izledi! Filmi izlemeye gelenler arasında Hint kostümlü fanlar da vardı. Film finalinde dakikalarca alkışlanan oyuncular sinemaseverler ile tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Veteriner Hekimler Odası'ndan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü açıklaması
Sonraki Haber İzmir'de voleybol heyecanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?