ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu'ndan Bölge Mahkemesi'ne ziyaret

İzmir Barosu'ndan Bölge Mahkemesi'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu'ndan Bölge Mahkemesi'ne ziyaret

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Turhan Eğlenoğlu ve İzmir Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Ayhan Aygün’ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Baro Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin de hazır bulundu.

Temmuz ayında çalışmalarına başlayan Bölge Adliye Mahkemesi içerisinde avukatların kullanımına özgülenecek olan çalışma alanları ve sosyal mekanlara ilişkin gerçekleştirilen ziyaret sırasında baro odası tahsisi sağlandı. Ayrıca binada bulunan kafeteryanın da ağırlıklı olarak avukatların kullanımına tahsis edileceği belirtildi.

Ziyaret sırasında Baro Başkanı Av. Aydın Özcan avukatların yargının üç sacayağından biri ve adliyelerin vazgeçilmez bir parçası olduğunu dile getirerek, mesleklerini en iyi şekilde yerine getirmek için adliyeler içerisinde sağlıklı mekanlar ayrılması gerektiğini dile getirdi. Özcan, İzmir Barosu’nun avukatların bu alanlara sahip olması için tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TEB İzmir Cup'ta barış vurgusu
Sonraki Haber ''Bir Baba Hindu'' ekibi MaviBahçe'ye geliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?