ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu, yaralanan meslektaşlarının durumunu takip ediyor

İzmir Barosu, yaralanan meslektaşlarının durumunu takip ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu, yaralanan meslektaşlarının durumunu takip ediyor

İzmir Adliyesine yönelik olarak 5 Ocak 2017 günü gerçekleştirilen hain terör saldırısında yaralanan yedi kişiden beşi avukattı.

Baro Başkanı Av. Aydın Özcan ve İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyeleri, saldırının yaşandığı anlarda bir yandan adliye içerisinde bulunan avukatların Baro’ya ait güvenli noktalara nakledilmesi için çalışırken kısa süre içerisinde yaralı avukatların kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesine ulaştılar. Burada Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Cüneyt Hoşcoşkun, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hikmet Hakan Aydın ile ameliyatların sonuna kadar bekleyerek yaralı avukatların tedavilerini yapan doktorlarla görüştüler.

İzmir Barosu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’la birlikte yaralı avukatları ziyaret eden İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, “bilindiği üzere kahraman polis memurumuz Fethi Sekin canı pahasına saldırıyı önlemeye çalışmış ve şehit olarak daha fazla can kaybının yaşanmasını önlemiştir. Ancak bu sırada ne yazık ki beş meslektaşımız da yaralanmıştır. Ege Üniversitesi Hastanesine getirilen meslektaşlarımızın gerek ameliyatları gerekse tedavi süreçlerinde hep yanlarında olmaya çalıştık. Şu anda yaralanan beş meslektaşımızdan ikisinin tedavileri tamamlanarak taburcu edilmişlerdir. Durumu ağır olan bir meslektaşımız da hayati tehlikesini atlatmış ancak yoğun bakımda bulunmaktadır. Diğer iki meslektaşımız da tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edileceklerdir. Bu vesileyle bir kez daha şehit polis memurumuz Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can’a Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Buluşmaları'nın konuğu Merdan Yanardağ
Sonraki Haber Gruşçu: İnadına birlik, inadına üretim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?