ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

İzmir Barosu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Dönemsel olarak ilçeleri ziyaret eden İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe baro odalarında belirlenen ihtiyaçların teslimi için Aliağa, Bergama, Bayındır, Menemen, Ödemiş, Selçuk, Tire ve Torbalı'yı ziyaret ettiler.

Aliağa, Bergama, Menemen, Ödemiş, Tire ve Torbalı baro odalarında meslektaşlarının çalışmalarını sürdürürken sıkıntı yaşamamaları için yeni bilgisayarlar kurulurken, Bayındır ve Selçuk baro odaları için televizyon alındı.

Baro Başkanı Av. Aydın Özcan ziyaretler sırasında, her zaman meslek ve meslektaş odaklı düşündüklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yaptıklarını belirterek, "İlçelerde bulunan meslektaşlarımıza da merkezde bulunan meslektaşlarımız kadar hizmet vermek için çalışmalar yapıyoruz" dedi. Sadece teknik ve tefrişat anlamında değil, ilçelerde eğitim seminerleri de düzenlediklerini belirten Özcan, “Göreve geldiğimizde ilçelerde bulunan meslektaşlarımızla her zaman iletişim içinde bulunacağız demiştik. Çalışma süremiz boyunca bunu gerçekleştirmiş olmanın mutluğunu yaşıyoruz” diyerek bundan sonra da "Baro avukat içindir" anlayışı ile çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atila Sertel'den ''kapatılan üniversiteler'' çağrısı
Sonraki Haber İzmir'e şehit ateşi düştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?