ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu: Hukuksuzluklara karşı sözümüzü söylemekten vazgeçmiyoruz

İzmir Barosu: Hukuksuzluklara karşı sözümüzü söylemekten vazgeçmiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu: Hukuksuzluklara karşı sözümüzü söylemekten vazgeçmiyoruz

İzmir Barosu ülke gündemindeki anayasa değişikliği, istismar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen mahkeme kararı ve grev yasaklarına ilişkin basın toplantısı yaptı.

Açıklamada, “Bağımsız ve tarafsız bir yargı, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” denildi.
 
İzmir Barosu Konferans salonunda yapılan basın toplantısına İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri temsilcileri de katıldı. Açıklamayı okuyan İzmir Barosu Başkanı Av. Sefa Yılmaz, “Siyasal iktidar her zaman olduğu gibi hukuksuzluktan vazgeçmiyor; biz de hukuksuzluklara karşı tavrımızı ortaya koymaktan, sözümüzü söylemekten vazgeçmiyoruz.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’lu Başay yine şampiyon
Sonraki Haber Cumhuriyet Mahallesi'nde ''Kadın Buluşması''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?