ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’lu Başay yine şampiyon

Bostanlıspor’lu Başay yine şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’lu Başay yine şampiyon

Bostanlıspor’un muaythai ve kickbokstaki şampiyon sporcusu Nusret Gökmen Başay bu kez de İzmir Liseler Muaythai de şampiyon oldu.

Türkiye Şampiyonasına katılacak olan İzmirli sporcunun da seçileceği şampiyonada 63.5 kiloda ringe çıkan Bostanlısporlu genç muaythai sporcusu Gökmen Nusret Başay, kilosunda kürsü için mücadele eden 7 sporcudan birisiydi. 3 maç yapan ve üçünü de 1. Rauntlarda nakavt ile alan genç sporcu okulu Bahçeşehir Koleji Kuzey Kampusü Anadolu Lisesini de birincilik kürsüsüne çıkardı.
Şampiyon olan Bostanlısporlu Nusret Gökmen Başay, İzmir’i Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek tek sporcu ünvanını da elde etti. 
Nusret Gökmen Başay’ın 2 gün süren şampiyonada yalnız bırakmayan Bostanlıspor muaythai antrenörü Aytaç Uyanıker, “Üç maçını da nakavt ile aldı ve şampiyon oldu. Aynı başarıyı Türkiye Şampiyonasında da bekliyoruz” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kadınlar Birliği Karşıyaka Şubesi Müftü İsa Gürler'i konuk etti
Sonraki Haber İzmir Barosu: Hukuksuzluklara karşı sözümüzü söylemekten vazgeçmiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?