ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir 9. Hamsi Şöleni Bostanlı'da başladı...

İzmir 9. Hamsi Şöleni Bostanlı'da başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 İzmir 9. Hamsi Şöleni Bostanlı'da başladı...

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından her yıl düzenlenen İzmir 9. Hamsi Şöleni, Karşıyaka Bostanlı'da kapılarını yoğun bir katılımla açtı.

Her yılın son ayında Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu (KADEKON) tarafından düzenlenen Hamsi Şöleni, bu yıl 9. kez kapılarını açtı. Karşıyaka Belediyesinin desteği ve İZFAR Organizasyonun işbirliği ile düzenlenen etkinlikte, hamsinin yanı sıra yöresel tüm lezzetler ve yöresel hediyelik eşyalar da aldı. Yoğun bir katılımla açılışı yapılan şölende, 12 Aralık 2016'ya kadar çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında, 11 Aralık Pazar günü ücretsiz hamsi ikramı yapılacak. Saat 12.30'da yapılacak olan ikramın yanı sıra Karadeniz dansları da sahnede olacak. Karadeniz folklör ekibi, yöresel sanatçılar ve gösteriler de ziyaretçilerle buluşacak.İZFAR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Öncel, yılın son ayında düzenledikleri organizasyon kapsamında tüm İzmirlileri Bostanlı'da bir araya gelmeye davet ederek, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik şehri olan İzmir'de yaşayan herkesi bu kültürel buluşmaya davet ediyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, İbrahim Kaş ile soğuk savaş yaşıyor
Sonraki Haber Teknolojideki son sistem tomografi cihazı Medicalpark'a geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?