ANA SAYFA > GÜNDEM > İZİD çalışma ofisi açıldı

İZİD çalışma ofisi açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZİD çalışma ofisi açıldı

Umutları projeye, emekleri başarıya dönüştürmek amacı ile kurulan İZİD (İzmir İş Dünyası Derneği) çalışma ofisi Karşıyaka çarşıda açıldı. Açılış töreni nedeni ile bir kokteyl verildi.

Açılış törenine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İZİD Başkanı Feyyaz Sungur, BESİAD Başkanı   Ali Akdaş, Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koç Ali Al, Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç, İZİD yönetici ve üyeleri, iş adamları katıldı. Daha sonra ise İzmir Milletvekilleri Necip Kalkan ve Hamza Dağ ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu’nun da katıldıkları belirtildi. Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Yücel İZİD’in yeni çalışma ofisinin hayırlı olmasını dileyerek. Sivil toplum kuruluşlarının sayısının çoğalmasının gelecek için umutlar vaat ettiğini belirtti.

“Sektörler, İzmir İş Dünyası Derneğinde dünya ile buluşacak”

İZİD Kurucu Başkanı Sungur ise sektörlerin, İzmir İş Dünyası Derneğinde dünya ile buluşacağını belirterek şunları söyledi. “Ulusal ve uluslararası sosyal, kültürel ve ekonomik diyalogların, projelerin artırılması, desteklenmesi ve teşvik edilmesini sağlamak, demokrasinin yerele yayılmasını sağlamak, meslek içi ve meslekler arası ilişkileri kurmak hedefindeyiz. Uzun Yolculuklar küçük adımlarla başlar. Umutları projeye, emekleri başarıya dönüştürecek İzmir İş Dünyası Derneği, 13 Mayıs 2016 tarihinde kurduk. O tarihte attığımız küçük adımı siz dostlarımızla kutlamış ve bir basın açıklamasıyla dünyaya duyurmuştuk. Sivil toplum hareketine yeni bir soluk getireceğini söylediğimiz İZİD, Karşıyaka'daki kendi ofisinde  hizmet vermeye başladı. Ofisimizde yapacağımız toplantı, sunum ve TV yayınları ile üyelerimizin faaliyetlerini dünyaya açmış olacağız. Bünyemizdeki sunum salonumuzu sivil toplum örgütleri, sanatçılar ile bütün sektör temsilcileri sanayicileri kullanabilecekler. Burada iş adamlarımıza, halk eğitim destekli ücretsiz yabancı dil, iş geliştirme, girişimcilik kursları verilecek. İş dünyasının bütün sektör temsilcilerini derneğimize bekliyoruz.”


Haber ve Fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Bandırma'da galibiyet peşinde
Sonraki Haber Karşıyaka Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığına Dr. İlhan Gürbüz atandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?