ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İZDOB'ta ''çocuk balesi'' gösterisi

İZDOB'ta ''çocuk balesi'' gösterisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZDOB'ta ''çocuk balesi'' gösterisi

1998 yılında Hülya Şeren Nüfusçu başkanlığında ve gönüllü eğitmenlerle kurulan ve gelişim döneminde olan çocukları profesyonel bale sanatçıları tarafından eğiten İZDOB Çocuk Balesi, her yıl sonunda düzenlediği temsilleri bu yıl 9-10 Haziran tarihlerinde gerçekleştirecek.

İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB) Çocuk Balesi Kursu öğrencilerinin sunacağı 2 perdelik Don Kişot balesi 9 ve 10 Haziran tarihlerinde saat 19.00’da Elhamra Opera sahnesinde sergilenecek. Hülya Şeren Nüfusçu ve Serhat Nüfusçu’nun sahneye koyduğu balede Burcu Erkan, Yiğit Erhan ve 2. ve 3. Sene İZDOB çocuk balesi öğrencileri sahne alacak.

Hülya Şeren Nüfuscu’nun başkanlığındaki kurs öğrencilerin estetik duyarlılık ve yaratıcılıklarının gelişiminde etkili rol oynuyor. Her sene yetenek sınavlarıyla kursiyerlerini seçen İZDOB, 2016-2017 sezonu İZDOB Çocuk Balesi sınavlarına ilköğretim 3. ve 4. Sınıf öğrencileri kabul edecek. İki aşamadan oluşan sınav sonrası sınavı kazananlar İZDOB Çocuk Balesi öğrencisi olmaya hak kazanacak ve 3 yıllık bir eğitime katılacaklar. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir, liseli Eren'i arıyor
Sonraki Haber Tramvay için bir kez daha ağaçlar taşınıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?