ANA SAYFA > İZMİR > İzdeniz grevinde 7.gün...

İzdeniz grevinde 7.gün...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzdeniz grevinde 7.gün...

İzmir Körfezi'nde yolcu ve arabalı vapur hizmeti veren Büyükşehir Belediyesine bağlı İZDENİZ şirketinde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması sonucu başlayan grev bugün 7. gününe girdi.

Türkiye Denizciler Sendikası (TDS) ile İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZDENİZ AŞ arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinden uzlaşma çıkmaması üzerine başlayan grev nedeniyle 7 gündür vapurlar çalışmıyor. Kentteki trafik yoğunluğunun artmasına neden olan bu durumdan en fazla vatandaşlar etkilenirken, İZDENİZ çalışanları haklarını alana kadar mücadelelerine devam edeceklerini belirtiyor.

66 yıllık sendika tarihinde ilk kez greve çıktıklarını belirten TDS Şehir Hatları Şube Başkanı Hüseyin Sarayoğlu, devam eden greve ilişkin, "Bir mağduriyet var. Vatandaş müthiş bir eziyet çekiyor. Otobüslerde klima yetersiz. Şu güzelim gemilerde çayını içerek karşıya geçmek, püfür püfür esen rüzgardan yararlanmak yerine böyle bir yola gidildi. Ben bu hafta sonuna doğru bir şey bekliyorum, çözülür diye tahmin ediyorum. İnşallah halkı daha fazla mağdur etmeyiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alp Kırşan'dan 1912 parke...
Sonraki Haber Rüzgâr Sörfü Slalom Türkiye Ligi'nin 2.ayağı Dikili'de yapıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?