ANA SAYFA > GÜNDEM > İZBAN'ın Torbalı hattı açılışı ertelendi...

İZBAN'ın Torbalı hattı açılışı ertelendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN'ın Torbalı hattı açılışı ertelendi...

İZBAN Torbalı hattının açılışı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Kazakistan ziyareti sebebiyle ertelendi.

Söz konusu hat, Bakan Yıldırım ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılacağı törenle önümüzdeki cumartesi günü hizmete girecekti. İZBAN, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, açılışın ertelendiğini bildirdi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın Kazakistan ziyareti programı nedeniyle 6 Şubat Cumartesi günü için planlanan İZBAN Torbalı hattı açılış töreni ertelenmiştir. Aynı tarihte başlaması planlanan yolculu ön işletmeyle ilgili açıklamayı, planlama netleştiği anda sizlerle paylaşacağız. İyi yolculuklar dileriz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de yıllık enflasyon çift haneyi gördü
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka’ya ceza…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?