ANA SAYFA > İZMİR > İZBAN, Torbalı'da 4 ayda 500 bine ulaştı

İZBAN, Torbalı'da 4 ayda 500 bine ulaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN, Torbalı'da 4 ayda 500 bine ulaştı

İZBAN’ın 6 Şubat’ta hizmete açılan 6 istasyonunu 4 aylık zaman dilimi içerisinde 500 bin yolcu kullandı.

İZBAN, 4 ay önce işletmeye başladığı Torbalı hattında toplam 500 bin yolcu taşıdı. 6 Şubat 2016 tarihinde Develi, Tekeli, Pancar, Kuşçuburun, Torbalı ve Tepeköy istasyonlarını hizmete alan İZBAN, hattın açıldığı 6 Şubat’tan bu yana, 4 ay içerisinde toplam 500 bin yolcuya ulaştı.

Sabah ve akşam yoğun saatlerde Menemen’den Tepeköy’e, Cumaovası’ndan Aliağa’ya direkt seferler de düzenleyen İZBAN, Torbalı’da haftalık 35 bin yolcu ortalamasını yakaladı. Hat üzerinde en yoğun kullanılan üç istasyon Torbalı, Tepeköy ve Pancar olurken, diğer üç istasyonda da yolcu sayılarını hızla artırmaya başladı.

Daha önce “30 dakikada 1” olan seferlerini “20 dakikada 1”’e çeken, yolcu hareketlerini yerinde takip eden, otobüs entegrasyonu için ESHOT ile sürekli temas halinde olan İZBAN, İzmir Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi’nin (İTOB) yanı sıra bölgedeki bir çok fabrikayla da iletişime geçerek, haftalık yolcu sayısını 35 binden 50 bine çıkaracak operasyonlar yapıyor.

Son olarak istasyonlarda anket düzenleyen İZBAN, tüm bu çalışmalarla başlangıçta 30 binlerde seyreden haftalık yolcu sayısını 40 bine doğru yükseltmeye başladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egemen Güven de NBA draftlarından çekildi
Sonraki Haber Atila Sertel, hastanelerdeki ''Bıçak Parası''nı gündeme getirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?