ANA SAYFA > İZMİR > İZBAN Torbalı ile buluştu...

İZBAN Torbalı ile buluştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN Torbalı ile buluştu...

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler bu sabah (06 Şubat, Cumartesi) 05:25’te Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı.

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattı bu sabah (06 Şubat, Cumartesi) hizmete açıldı. İlk seferler, sabah 05:25’te Cumaovası ve Tepeköy istasyonlarından yapıldı. Tatil günü olmasına rağmen Tepeköy, Torbalı, Kuşçuburun, Develi, Pancar ve Tekeli istasyonlarında hayli yoğunluk yaşandı. İlk verilere göre 6 istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

Gün boyunca süren seferler, 23:55’teki son setin hareketine kadar devam etti. İlk kez metro standartlarında banliyö sistemi kullanan vatandaşlara yardımcı olmak için istasyon ve güvenlik görevlileri ile İZBAN personeli istasyonlarda hazır bulundu. Vatandaşlara raylı sistemi tanıtan broşürler dağıtılırken, yönlendirmelerle herkesin zorluk yaşamadan seyahat etmesi sağlandı.  Tepeköy yönünden İZBAN’a binen yolcular, entegre sistem sayesinde Cumaovası İstasyonu’nu transfer noktası olarak kullanarak İzmir merkeze hızlı bir şekilde ulaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar Dağına kar yağdı...
Sonraki Haber Bilim Müzesi 8 bin ziyaretçiyi ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?