ANA SAYFA > İZMİR > İZBAN Torbalı açılış töreni Sevgililer Günü'nde

İZBAN Torbalı açılış töreni Sevgililer Günü'nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZBAN Torbalı açılış töreni Sevgililer Günü'nde

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolculu ön işletmeye başlayan İZBAN’ın 1 hafta ertelenen resmi töreni, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanıı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılımlarıyla 14 Şubat’ta yapılıyor.

Torbalı hattında 6 Şubat Cumartesi günü yolculu ön işletmeye başlayan İZBAN için ertelenen resmi tören, 14 Şubat Pazar günü yapılıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Kazakistan ziyareti nedeniyle bir hafta gecikmeli düzenlenecek tören, Torbalı İstasyonu’nda saat 11:00’de başlayacak. Hattın resmi açılışını, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu birlikte yapacaklar.

Günde 76 sefer ile  yolculu ön işletmeye başlayan İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında Develi, Tekeli, Pancar, Kuşçuburun, Torbalı ve Tepeköy istasyonları yer alıyor. 6 istasyon, ilk verilere göre günde 5 bin yolcu tarafından kullanılmaya başlandı. İki sanayi bölgesi Aliağa ile Torbalı’yı birbirine bağlayan ve İZBAN’ı İzmir’in güneyindeki en uç noktalara bağlayan yeni hatta, günde 30 bin yolcuya ulaşılması öngörülüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Dağ'dan Kocaoğlu'na: İzmir'in spor kulüplerini bir inat uğruna yok etmeyin
Sonraki Haber Karşıyaka yine PFDK'ya sevk edildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?