ANA SAYFA > SPOR > İyi Parti'li Berber: Karşıyaka Spor Kulübü yokmuş gibi davranılamaz

İyi Parti'li Berber: Karşıyaka Spor Kulübü yokmuş gibi davranılamaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İyi Parti'li Berber: Karşıyaka Spor Kulübü yokmuş gibi davranılamaz

İyi Parti Karşıyaka ilçe Teşkilat Başkanı Volkan Berber Karşıyaka Stadı ile ilgili açıklamada bulundu.

Kulübün çevresine göç alan emekli kesimin Karşıyaka Stadı'nın önce tarihini okumalarını tavsiye eden İyi Parti Karşıyaka ilçe Teşkilat Başkanı Volkan Berber ondan sonra rahatsız oldukları konuyu açıklamalarını tavsiye ediyor.

Berber "Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni Karşıyaka'nın artık stada bir an önce kavuşması sağlanmalıdır. Sizce o arsayı TOKİ alıp yüksek binaları dikmesinimi istersiniz ya da GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN Karşıyaka Stadı'na gelip'de ayak izlerini bıraktığı stad mı kalmasını istersiniz. Seçim zamanı gündeme getirip rant kapısı haline gelen Karşıyaka sıtadı şimdi ise konuşulmaz hâle gelmiştir artık buna bir son verilmeli ve tüm İzmir milletvekillerini hangi parti olduğunun önemi olmadığını belirten Volkan Berber karşıyakalıların artık hak ettiği spor tesisinin yapılmasını gündeme getirmelerini vekillerden bekliyoruz" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Avrupa rakipleri belli oluyor
Sonraki Haber Bostanlıspor Kick Boks’ta yine kürsüde…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?