ANA SAYFA > İZMİR > İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı saha çalışmalarına başladı

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı saha çalışmalarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı saha çalışmalarına başladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatıyla köy, STK ve esnaf ziyaretlerine ağırlık veren İzmir İl teşkilatı tüm hızıyla saha çalışmalarına başladı.

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İl teşkilat başkanı Murat Çakar, İl STK İlişkilerinden sorumlu Başkan yardımcısı Fisun Örük ve İl yöneticilerinden oluşan heyet vatandaşın dertlerini ve taleplerini dinliyorlar.      

Artan enerji ve gübre fiyatları, gıda enflasyonu ve işsizlik ana gündem maddelerini oluştururken, halk olası bir erken seçimle mevcut iktidarın görevinin sona ereceğinden umutlu olduklarını dile getiriyorlar. Ana geçim kaynağı ineklerinden elde ettikleri süt olan Kemalpaşa Sütçüler Köyü sakinleri, tarımsal girdi maliyetlerinin artışı nedeniyle elde edilen yemin fiyatının da arttığını, ancak elde ettikleri sütün satışından kar edemedikleri gibi zarara uğradıklarını söylüyorlar. Bornova ilçesinin Eğridere köyünde 2019’da meydana gelen heyelan ve takip eden 2020 yılında meydana gelen depremden etkilenen köyü, Çevre ve Şehircilik Bakanı dahil olmak üzere ziyaret eden çok olmasına rağmen, şimdiye kadar sorunların çözümüne ilişkin bir adım atılmamış.

Çeşitli STK, köy ve esnaf ziyaretlerine devam edecek İyi Parti İl teşkilatı, vatandaşlara umutlarını kaybetmemelerini, ekonominin ve adaletin yeniden inşa edileceği ve halkın refaha kavuşacağı günlerin başlangıcının çok yakın olduğunu söylüyorlar. Güven ortamı sağlanmadan siyaset yapılamayacağının açık olduğunu dile getiren İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, tüm vatandaşların dertlerine çözüm olacak politikaların yapılacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'ya AB'den Lise binası...
Sonraki Haber İş arayanlar iş verenlerle Bornova’da buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?