ANA SAYFA > GÜNDEM > İyi Parti adayı Mehmet Yıldırım çalışmalarını hızlandırdı

İyi Parti adayı Mehmet Yıldırım çalışmalarını hızlandırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İyi Parti adayı Mehmet Yıldırım çalışmalarını hızlandırdı

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, yılladır aktif siyaset yaptığı ilçede sahaya indi, yoğun ilgiyle karşılandı.

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Tanınmış işadamı, adaylığının kesinleşmesinin ardından çalışmalarını hızlandırdı, her kesimden sevgiyle karşılandı.

Yıldırım, 31 Mart’ta Karşıyaka’dan kazananın İYİ Parti olacağını söylerken “Tüm partilerin desteğiyle bu başarıya ulaşacağız. Karşıyaka’nın bir evladı olarak ilçeme kazandırmak istediğim çok şey var. Çocuklarımıza daha güzel bir Karşıyaka ve daha iyi yarınlar bırakmak istiyoruz” dedi.

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, hemşerilerinin kendisine gösterdiği ilginin, seçim başarısının habercisi olduğunu ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi İşcileri zam istiyor...
Sonraki Haber Karşıyaka U19'a fark yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?