ANA SAYFA > SPOR > İstanbul'da taraftara tam not, futbolculara sıfır!..

İstanbul'da taraftara tam not, futbolculara sıfır!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İstanbul'da taraftara tam not, futbolculara sıfır!..

Karşıyaka futbol takımının Sarıyer karşısındaki 2-0 yenilgisi hayal kırıklığı yaratırken, taraftar "tam not" aldı.

Karşıyaka teknik direktörü Atilla Güneş, play off hedefine ulaşmak için son 4 maçı da kazanmaları gerektiğini söyledi. Bu sezon ilk kez play off barajının 3 puan gerisinde kalan Karşıyaka'da Sarıyer deplasmanında sahada kazanma adına hiçbir varlık gösteremediklerini belirten Atilla Güneş, şunları söyledi:

"O kadar yolu gelip bizi yalnız bırakmayan, kendi evimizde hissettiren taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz. Grupta Kastamonuspor'un beklenmedik çıkışı bütün dengeleri alt üst etti. 4 hafta öncesi takip edilen takımken, takip eden konumuna düştük. Kalan 4 karşılaşmayı da kazanmamız gerekiyor. Göreve ilk geldiğim gün söylediğim gibi play off şansımız binde 1 bile olsa sonuna kadar kovalayacağız. Pes etmeden devam edeceğiz."

Sarıyer deplasmanı için İstanbul'a 11 otobüsün yanı sıra özel araçlar ve havayoluyla giden binin üzerinde Karşıyaka taraftarı, mega kenti tezahüratlarla inletti. Başkan Mutlu Altuğ ve son Tokat deplasmanına gitmedikleri için eleştirilen yöneticiler de taraftar otobüsleriyle İstanbul yolculuğu yaptı. Eski başkan ve yöneticiler de Sarıyer'de tribündeydi. Karşıyakalılar, karşılaşma öncesi vapurla Boğaz turuna çıktılar. Yeşil kırmızılıların Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda 90 dakika verdikleri destek, Karşıyarka'nın kazanmasına yetmedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nice mutlu yıllara...
Sonraki Haber Toker: Herkes elini taşın altına koyacak!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?