ANA SAYFA > İZMİR > İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması’na başvurular başladı

İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması’na başvurular başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması’na başvurular başladı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne 14 yıl başkan olarak hizmet veren, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı İsmail Sivri’nin adını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen “İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması”na başvurular başladı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yarışmaya; ilkokul (9-10), ortaokul (11-13) ve lise (14-17 yaş) öğrenimine devam eden öğrenciler başvurabiliyor.  Başvurular 22 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecek.

Öğrenim çağındaki çocuk ve gençlere yazmayı, yaşamayı, doğayı sevdirmek, öykücülüğünü daha iyi tanıtıp, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve ödüllendirmek amacını taşıyan yarışmada dereceye giren öğrenciler, diz üstü bilgisayar, tablet bilgisayar ve dijital fotoğraf makinesiyle ödüllendirilecek.

İsmail Sivri 6. Çocuk Öyküleri Yarışması Seçici Kurulu, tanınmış yazarlarımızdan Muzaffer İzgü, Hidayet Karakuş, Hüseyin Yurttaş, Mavisel Yener, Yunus Bekir Yurdakul, Eşref Karadağ ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen’den oluşuyor. Yarışmanın son katılım tarihi 22 Mayıs 2015 olarak belirlenirken, ödül töreni ise 13 Haziran 2015 günü gerçekleştirilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler ayrıntılı bilgi için İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne başvurulabilir. (Tel: 0-232 463 32 15 -16)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kuş Cenneti için 240 karikatürist 425 eserle yarıştı
Sonraki Haber Karşıyaka'da kulisler hareketlenmeye başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?