ANA SAYFA > MEDYA > İsmail Sivri anıldı

İsmail Sivri anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İsmail Sivri anıldı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ne (İGC) 14 yıl başkan olarak hizmet veren gazeteci ve yazar İsmail Sivri, ölümünün 11. yıl dönümünde unutulmadı.

Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki heykeli başında düzenlenen törene, TGF ve İGC Onursal Başkanı, CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel, CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İGC Başkanı Misket Dikmen, Başkan Yardımcısı Kenan Çimen, Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Gappi, Murat Attilla, Hatice Bülbül, İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, TGS İzmir Şubesi Başkanı Halil Hüner, Sivri'nin kızı Hikmet Gökmen, oğlu Talat Sivri, damadı Ömer Gökmen, torunu Levent Gökmen ile çok sayıda gazeteci dostları katıldı.
Tören öncesinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Sivri ve yaşamını yitiren tüm gazeteciler adına saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu.
İsmail Sivri’nin kızı Hikmet Gökmen de, “88 milyonu kucaklardı ama Talat ve beni ayrı kucaklardı. Onu çok özlüyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından İsmail Sivri’nin anıtına karanfiller bırakılmasıyla tören sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkent'te İzmir mesaisi
Sonraki Haber Karşıyaka aradığı desteği bulamadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?