ANA SAYFA > GÜNDEM > İsmail Çiftçioğlu 2. kez baba oldu

İsmail Çiftçioğlu 2. kez baba oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İsmail Çiftçioğlu 2. kez baba oldu

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu 2. kez baba olma sevincini yaşadı.

Çiftçioğlu'nun eşi Sevil Çiftçioğlu, Özel Can Hastanesi'nde nur topu gibi oğlan dünyaya getirdi. Bir kız çocuğundan sonra ikinci kez anne ve babalık duygusunu  yaşayan Çiftçioğlu çifti, yeni dünyaya gelen çocuklarına Orhan Ali ismini verdi. 
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, müjdeli haberi sosyal medyadan duyururken de, "Bizlerde Büyük Emeği Bulunan Mertliği ve Dürüstlüğü ile Ailemizin Koca Çınarı Olan Rahmetli Büyükbabamın Adını Taşıyacak Evladımızı, Rabbim Milletimize ve Ailesine Faydalı Olacak Şekilde Yetiştirmeyi Bizlere Nasip Etsin. Bu Önemli Günümüzde Mutluluğumuzu Paylaşan Tüm Dostlarımıza ve Teşkilatımıza Sevgilerimi Sunarım.  Sevil-İsmail Çiftçioğlu" açıklamasını yaptı. 
Karşıyaka Haber, genç çiftti kutlar, dünyaya gelen Orhan Ali'ye hoş geldin derken, mutlu, sağlıklı uzun ömür diler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’da gebe sınıfı açılıyor
Sonraki Haber Metecan ve M'Baye All-Star'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?