ANA SAYFA > SPOR > Işıldar: Sponsorluk bedelinin 3 milyon TL'ye düşecek olması sıkıntıya sokuyor

Işıldar: Sponsorluk bedelinin 3 milyon TL'ye düşecek olması sıkıntıya sokuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Işıldar: Sponsorluk bedelinin 3 milyon TL'ye düşecek olması sıkıntıya sokuyor

Pınar Karşıyaka'da Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar "Sezon öncesi 6 milyon TL olarak belirlenen sponsorluk bedelinin eski borçlar nedeniyle 3 milyon TL'ye düşecek olması bizi sıkıntıya sokuyor" dedi.

Transfer yasağını kaldırmak için eski basketbolcularına olan 656 bin dolar ve 15 bin euro kesinleşmiş borcunu ödemesi veya taksitlendirmesi gereken Pınar Karşıyaka, sorunu yarına kadar çözemezse, 7 yeni transferini FIBA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda oynatamayacak.

Avrupa'da gruplara kalmak için 29 Eylül'de deplasmanda, 2 Ekim'de ise evinde eleme maçlarına çıkacak Pınar Karşıyaka'nın, yarın dolacak tescil sürecinde transfer yasağını kaldıramazsa yeni oyuncularından bu ilk iki karşılaşmada yararlanamayacağı öğrenildi.

FIBA'yla anlaşıp borcu 3 takside böldüklerini söyleyen Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar, "İlk ödemeyi Yaşar Holding'in desteğiyle yaptık. Ancak FIBA kalan ödeme için garanti istiyor. Onlarla yazışmaları tamamlayıp onay alınca transferi açarak lisansları çıkaracağız. Holdingten, bu parayı önümüzdeki 3 yılda verecekleri sponsorluktan kesmelerini istedik ama bu sezonun bütçesinden kestiler. Sezon öncesi 6 milyon TL olarak belirlenen sponsorluk bedelinin eski borçlar nedeniyle 3 milyon TL'ye düşecek olması bizi sıkıntıya sokuyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1500 yıl sonra yeniden
Sonraki Haber Tramvay motor kazası...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?