ANA SAYFA > İZMİR > Işık: Sıram kaç olursa olsun çalışacağım

Işık: Sıram kaç olursa olsun çalışacağım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Işık: Sıram kaç olursa olsun çalışacağım

MHP Milletvekili Aday Adayı Taşkın Işık ilçe ziyaretlerini Çiğli, Aliağa, Menemen ve Kemalpaşa ile devam ettirdi. Büyük ilgi gören Işık’a ilçe teşkilatları tam destek verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü aday adayları arasında gösterilen 2. Bölge milletvekili aday adayı Taşkın Işık’a ilçe teşkilatlarından da tam destek geldi. Bayraklı ilçe ziyaretinden sonra gittiği ikinci ilçe olan Çiğli ilçesinde Başkan Mustafa Yıldız ve ekibi tarafından ilçe binasında karşılandı. 7 yıl ilçe başkanlığı yapmış yaklaşık 20 yıldır da partide çeşitli görev yapmış Taşkın Işık’ın aday olmasından duydukları memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Yıldız, teşkilatların böyle değerli siyasetçiler yetiştirmesi memnuniyet verici dedi.

SIRAM KAÇ OLURSA OLSUN ÇALIŞACAĞIM

Milliyetçi Hareket’in iktidar olması gerektiğini dile getiren Işık, “Bir teşkilat mensubu olarak benim için 1. Veya 13. Sırada olmuşumun hiçbir önemi yok. Partimizin her zaman emrindeyim. Benim için en büyük mutluluk İzmir’den MHP’li 26 milletvekilini Ankara’ya gönderdiğimizde olacaktır. Benim için başarı 26’da 26 yaparsak başarıdır. Milliyetçi Hareket’in bir mensubu olmaktan bu rozeti taşımaktan onur duyuyorum” dedi. İlçe Başkanı Yıldız ve partililerle sohbet eden Işık, 3ncü ziyaretini ise Aliağa İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Kalabalık bir partili grupla karşılanan Işık’a burada da büyük ilgi gördü.

TAŞKIN IŞIK BİZİM KARDEŞİMİZ

Aliağa ilçe başkanı Abdurrahim Aydemir ve çok sayıda partilinin bulunduğu ilçe binasında gerçekleşen ziyarette Işık’a övgüler vardı. Parti teşkilatların bildiği ve tanıdığı bir ismin aday olmasından mutlu olduklarını dile getiren İlçe Başkanı Aydemir, bu seçimde hem İzmir’de hem de Türkiye genelinde iktidar olmak için büyük çaba sarf edeceklerini söyledi. Taşkın Işık’ı kardeşi olarak gördüğünü dile getiren Aydemir, tam destek sözü verdi. Vekil Aday Adayı Işık ise Aliağa Belediyesi’ni Ülkücü harekete kazandıran teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında vekil seçilirse asla telefonunu değiştirmeyeceğini, haftada 3 gün Ankara’daysa geri kalan günlerini İzmir’in sokaklarında, ilçelerinde ve köylerinde geçireceğinin sözünü verdi.

İlçe ziyaretlerine Menemen ilçe ziyareti ile devam eden Işık, burada da ilçe başkanı Ahmet Emekli ve partililer tarafından karşılandı. Hoş bir ortamda geçen sohbette teşkilattan çıkan adayların destekleneceği sözünü aldı.  Günün son ilçe ziyaretini ise Kemalpaşa ilçesine yapan vekil aday adayı Işık, burada da İlçe Başkanı Mustafa Gözütok ve partiler tarafından büyük ilgi gördü. İlçe binasında 1. Bölge milletvekili aday adayı İnş. Müh. Halit Dalgıç, 2. Bölge Aday Adayı Mak. Müh. Lütfi Kılıç ile birlikte partililerin karşısına geçen Taşkın Işık partililerin sorularını cevapladı, destek mesajlarını aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nisan'da İzmir'de sanat yağmuru var
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi yatırım rekoru kırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?