ANA SAYFA > İZMİR > Işık: 7 Haziran’da İzmirli hesap soracak

Işık: 7 Haziran’da İzmirli hesap soracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Işık: 7 Haziran’da İzmirli hesap soracak

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Eski Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, İl Teşkilatında aday adaylığını açıkladı. Işık konuşmasında hem CHP’yi hem de AKP’yi eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde dün açıklanan 6 aday adayından sonra bu günde 5 aday adayı daha basının karşısına geçti. İl Binasında yoğun katılımla gerçekleşen bir açıklamada eski Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık’tan geldi. 2. Bölgeden milletvekili aday adaylığını duyuran Işık, “7 Haziran’da halkımız hiçbir hizmet üretme gayretinde olmayan CHP’nin, İzmir’de ve Türkiye’de vadesi çoktan dolmuş hükümetin biletini kesecektir” dedi.

Işık, “İktidar partisi ve yerel yönetim tarafından bölgeye en ufacık bir hizmet götürülmemiştir.  Birileri kolay milletvekili olma düşüncesiyle bu İzmir’i seçmiş olabilir. Vatandaşlarımız bu açıdan hesap soracaktır. Siyasette iddialı olmak zordur ama aday adayı olarak çok iddialıyım. Hemşerilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının beni destekleyeceklerine gönülden inanıyorum. Aday adaylarının içinde her düşünceden insanın oyunu alabilecek tek aday adayıyım. Kadın sorunları, imar sorunlarının olduğu bölgemizin hak ettiği noktaya taşınacağını belirtmek istiyorum. Vatandaşlarımızın bu zamana kadar her türlü sorunlarında yanlarında olduğum gibi, bundan sonra da yanlarında olacağım. Bütün vatandaşlarıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Bu seçimin Yüce Türk Milleti’mize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber LÖSEV'in İyilik Tırı Karşıyaka'da...
Sonraki Haber MHP İzmir’den sosyal medya atağı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?