ANA SAYFA > GÜNDEM > İş kıyafetlerini giydiler, pedala bastılar

İş kıyafetlerini giydiler, pedala bastılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İş kıyafetlerini giydiler, pedala bastılar

İzmir, Göztepe ve Mavişehir Rotaract Kulüpleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında Karşıyaka-Bostanlı Sahil Hattı'nda, gençler, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden temin edilen bisikletlerle, işe giderken bisiklet kullanma konusunda farkındalık yaratmak amacıyla iş kıyafetleriyle bisiklet kullandı. Ayrıca İzmir Halkı'na anne-çocuk sağlığı hakkında faydalı bilgiler içeren broşürler ve trafik kuralları konusunda uyarı niteliği taşıyan sloganlar içeren araba kokuları dağıtıldı.

İzmir-Göztepe ve Mavişehir Rotaract Kulüpleri Başkanları, 'Kulüplerimiz her zaman halkı bilinçlendirmek, toplumu geliştirmek için çeşitli çalışmalar yapmaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında düzenlediğimiz bu etkinliğimizde de halkı bisiklete binerek trafiği rahatlamaları ve anne-çocuk sağlığı ile ilgili bilinçlendirmeyi hedefledik. Kulüplerimiz bundan sonrada bu tip farkındalık yaratıcı etkinlikler yapmaya devam edecektir' dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Alaattin Yüksel: ''Beceriksiz Hükümet bizi suçluyor''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?