ANA SAYFA > GÜNDEM > İş dünyasını sarsan büyülü boşanma davası

İş dünyasını sarsan büyülü boşanma davası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İş dünyasını sarsan büyülü boşanma davası

İş dünyasının tanınmış ailelerinden Molay çifti birbirlerine Karşıyaka Aile Mahkemesi'nde karşılıklı boşanma davası açtı.

Mopak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Molay, iki çocuğunun annesi eşi Bijen Molay'ı, kendisine at nalı büyüsü yapmakla suçladı. Bijen Molay ise eşinin kendisine MİT görevlisi olduğunu söyleyerek böcek denilen cihazlarla evini dinlettirdiğini ileri sürdü.
32 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi ünlü çiftin araları 1 yıl önce bozuldu. Mehmet Ali Molay, geçen yıl Nisan ayında eşinin kendisini aldattığını iddia ederek Karşıyaka Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Bunun üzerine Bijen Molay da avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açarak 2 milyon tazminat ve 60 bin lira nafaka istedi.
Bijen Molay, dava dilekçesinde kocasının kendisine ekonomik ve fiziki şiddet uyguladığını, kariyerine engel olduğunu ileri sürdü.
Molay, eşinin MİT görevlisi olduğunu söyleyip, kendisini dinlettirdiğini de iddia ederek dava dilekçesinde "Tehditle bilgisayarıma, cep telefonuma, otomobilime el koydu. Evi böcek denilen dinleme cihazlarıyla dinlettirdi" ifadelerine yer verdi. Bijen Molay ayrıca şirketteki hisselerin, menkul, gayrimenkul ve mal varlığının üçüncü kişilere devrinin önlenmesi için ihtiyati tedbir kararı talep etti.
Mehmet Ali Molay ise iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti. Mehmet Ali Molay, MİT görevlisi olduğunu söyleyerek eşini tehdit edip cep telefonuna, bilgisayarına el koyup evden kovduğu iddialarının iftira olduğunu, dinleme cihazı koymadığını söyledi.
Eşini sadakatsizlikle suçlayan Molay, karısının kendisini kötü hissetmesi için at nalı büyüsü yaptırdığını ve hizmetçisi tarafından büyünün yatağının altında bulunduğunu ileri sürdü. Uykusunda sürekli kabus gördüğünü, bunun nedeninin de at nalı büyüsü olduğunu kaydeden Mehmet Ali Molay, eşinin banka hesapları göz önüne alınarak tedbir nafakasının reddini istedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK'li Mert Celep kiralık olarak İTÜ'de
Sonraki Haber Madende göçük tehlikesi riski sıfır noktasına yaklaştırılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?