ANA SAYFA > EKONOMİ > iPhone 6s Türkiye fiyatları belli oldu

iPhone 6s Türkiye fiyatları belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
iPhone 6s Türkiye fiyatları belli oldu

16 Ekim’de Türkiye’de satışa sunulacak Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone 6s serisinin fiyatları açıklandı.

Firma yeni modellerin ilk ve ikinci parti satılacak ülke listesine Türkiye’yi koymamıştı. Eski modellere oranla yeni telefonların Türkiye’ye girişi hızlı olsa da, ilk ve ikinci partide Türkiye yer almadığından resmi olarak iPhone 6s modelleri satışa sunulmamıştı.

Apple’ın basın açıklamasında telefonun Türkiye fiyatları da yer alıyor. Buna göre iPhone 6s modelleri aşağıdaki fiyatlarla Türkiye’de satılacak. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus; altın, gümüş, uzay grisi ve yeni roze altın metalik renk seçenekleriyle sunulacak. 

Türkiye’de iPhone 6s 16 GB modeli için 3,099 TL, 64 GB modeli için 3,499 TL ve 128 GB modeli için 3,899 TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak.

iPhone 6s Plus ise 16 GB modeli için 3,499  TL, 64 GB modeli için 3,899 TL ve 128 GB modeli için 4,299 TL önerilen perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilal Kırkpınar Erzurumlular ile bir araya geldi.
Sonraki Haber Alaybey Tersanesi’ndeki kazanın gerçekleri ortaya çıktı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?