ANA SAYFA > SPOR > İnanç Koç:''Efsane sezon, efsane takım''

İnanç Koç:''Efsane sezon, efsane takım''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnanç Koç:''Efsane sezon, efsane takım''

2014-15 Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonu olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka'da kaptan İnanç Koç “‘Şampiyonlukta emeği geçen en ufaktan en büyüğe herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan İnanç Koç sezon başında Türkiye Basketbol Federasyonu’nun ‘Efsane Sezona Efsane Kupa’ sloganına uygun bir şekilde ‘Efsane Takım’ olarak kupayı kazandıklarınıbelirtirken “Bu şampiyonluğun arkasında çok büyük bir tutku, aşk, aile olgusu, arkadaşlık, takım olma duygusu ve arkamızda da büyük Karşıyaka taraftarı var” dedi.

Çok büyük emekler ile tamamlanan bir sezonu iki kupa ile tamamlamanın mutluluğunun çok anlamlı olduğuna değinen Koç, “Büyük Karşıyaka taraftarının hasret kaldığı kupalara son 2 yıl içerisinde 3 kupa ile karşılık verdiğimize inanıyorum” dedi.

Türkiye Basketbol Ligi’nde en son 28 yıl önce şampiyon olan Pınar Karşıyaka, 2014-15 şampiyonluğu ile bütün taraftarın yüzünü güldürdü. “28 Yıllık hasreti giderdik” diyen Kaptan sözlerine şu şekilde devam etti; “Taraftarımız kupa kazanıldıktan sonra bizi karşılamalarından, sahilde yapılan 20 bin kişilik kutlamadan buranın nasıl bir basketbol şehri olduğunu kanıtladı. Bu bizim hayatımızda çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağımız bir sezon oldu.’’

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Behçet Uz Çocuk Hastanesi yanındaki yangın panik yarattı
Sonraki Haber Akpınar: Spora siyaset bulaştırmamak gerekir…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?