ANA SAYFA > SPOR > İnanç Koç yumruk attı iddiası!..

İnanç Koç yumruk attı iddiası!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnanç Koç yumruk attı iddiası!..

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan ve Pınar Karşıyaka'nın Beşiktaş Sompo Japan'ı uzatmada yendiği maçın sonunda çıkan olay üzerine iki kulüpten de açıklama geldi.

İki cepheden mücadelede yaşananlar ile ilgili yapılan açıklamalar şöyle:
PINAR KARŞIYAKA CEPHESİ
Pınar Karşıyaka yardımcı antrenörü İnanç Koç DHA'ya şu açıklamayı yaptı:
"Türk basketboluna 25 yıldır hizmet ediyorum. Maç bitiminde curcuna yaşandı. Kameraların ve 5 bin seyircinin olduğu salonda yumruk atsam 1 kişi bile görmez mi? Soruşturulmadan yazılan basit iddialar. Ciddiye almıyorum. Aleix Duran ilk yarı sonunda hakemleri sözleriyle baskı altına aldı. Duran, maç sonunda bizimle tokalaşmayarak saygısızlık yaptı."
BEŞİKTAŞ CEPHESİ
"Pınar Karşıyaka yardımcı antrenörü İnanç Koç'un kendisini tebrik etmek isteyen Yardımcı Antrenörümüz Aleix Duran'ın akreditasyon kartını koparmasına ve Duran'a fiziksel saldırıda bulunmasına büyük bir dehşet ve üzüntüyle tanık olduk. Kulübümüzde geçmişte sporcu olarak görev yapmış ve bulunduğu konum gereği sporseverlere örnek olması gereken İnanç Koç'u sergilemiş olduğu spor ahlakına yakışmayan fiilleri nedeniyle şiddetle kınıyor, gerekli cezayı alması için Türkiye Basketbol Federasyonu'nun ilgili kurullarını göreve davet ediyoruz."
haberler.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Bostanlısporlu Sercan Muay Thai'de 3. oldu...
Sonraki Haber Karşıyaka Kemer'i sıktı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?