ANA SAYFA > SPOR > İnanç Koç 450.maçına çıktı

İnanç Koç 450.maçına çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İnanç Koç 450.maçına çıktı

Türkiye Basketbol Ligi'nde TOFAŞ karşısında 450. lig maçına çıkan Pınar Karşıyaka'nın takım kaptanı İnanç Koç, ilk süre aldığı 1997'deki gibi aynı heyecanla maça çıkmaya devam ettiğini söyledi.

İnanç Koç, yaptığı açıklamada, ligde TOFAŞ karşısında iyi takım olduklarını bir kez daha gösterdiklerini, eksiklere rağmen önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Takımların sezon içinde bir veya iki kez iniş çıkışlar yaşayabildiğini kaydeden İnanç Koç, şöyle konuştu:
"Belli bir form düşüklüğümüz vardı, geçen sene de bu zamanlar böyle bir süreç yaşamıştık. Ama bu gayet normal, yavaş yavaş yükselişe geçeceğiz. Bu süreçte ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Yola kayıpsız devam etmek önemliydi. Bursa'dan değerli bir galibiyetle döndük."

İnanç Koç, hafta içinde ULEB Avrupa Kupası'nda yenilgisiz Lokomotiv Kuban'la karşılaşacaklarını belirterek, "Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtırsak, Karşıyaka Arena'da yenemeyeceğimiz takım yok. Rakibimiz grup birinciliğini garantilediği için bir rahatlıkları olabilir. Dolayısıyla bizim için kazanabileceğimiz bir maç, nitekim planlarımızı kazanmak üzerine yapıyoruz" dedi.

450. maç geride kaldı
TOFAŞ maçıyla Türkiye Basketbol Ligi'nde 450. maçını geride bırakan İnanç Koç, şunları kaydetti:
"Kendimi hala iyi hissediyorum. İlk süre aldığım 1997 senesindeki gibi aynı heyecanla devam ediyorum. Görev verildiği sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Nitekim kendimi hazır tutmak zorundayım. PAOK deplasmanında bir anda görev aldım, takım arkadaşlarımla iyi bir iş çıkarıp müsabakadan galip ayrıldık. Oynayıp oynamamam çok önemli değil. 450. maçı gördüm, umarım Pınar Karşıyaka formasıyla 500. lig müsabakasını da görürüm."

Tuborg altyapısında yetişen 35 yaşındaki İnanç Koç, ilk lig maçına 4 Ekim 1997'de Fenerbahçe karşısında çıkmıştı. Daha önce Tuborg, Beşiktaş, Pınar Karşıyaka, Banvit, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve TOFAŞ'ta forma giyen İnanç Koç, 2013-2014 sezonundan itibaren tekrar Pınar Karşıyaka kadrosuna katılmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka AG Ankara'da mutlu...
Sonraki Haber Karşıyaka, Giresun'da 3 puanı bıraktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?