ANA SAYFA > SPOR > İlker Ergüllü: Kaos isteniyor

İlker Ergüllü: Kaos isteniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İlker Ergüllü: Kaos isteniyor

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı'nın istifasının ardından, kulüpte yönetim boşluğu ve mali belirsizlikler yaşanıyor.

Karşıyaka'da 12-13 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurula tek aday olarak girmeye hazırlanan İlker Ergüllü, görevi bırakacağını açıklayan Başkan Turgay Büyükkarcı'ya imza yetkileri ve kombine satışları konusunda tepki gösterdi. Fiilen görevi bırakıp kulüple ilgili hiçbir ödeme yükümlülüğünü yerine getirmeyen Büyükkarcı ve yönetiminin halen basketbol takımı için kombine bilet satarak para topladığını söyleyen Ergüllü, "Kulüpte kritik transfer döneminde yapılacak kongre sürecinde idari boşluk oluşmaması için yetki istedik ama yalnız futbol şubesiyle ilgili para ödeme vekaleti verdiler" dedi.

Futbolda daha önce yapılan sözleşmelerin dahi kendilerine gösterilmediğini belirten Ergüllü, "Kimin ne alacağı var, sözleşmesi ne bilmiyoruz. Türk Ticaret Kanunu'nda yeri olmayan bir şekilde kripto parayla ödemeler yapılmış, bunların halen karşılığı yok ama kim ne aldı ne alacak belli değil. Basketbol ve voleybolla ilgili hiçbir bilgimiz veya yetkimiz yok. Borç ne, bütçe ne, FIBA'ya olan acil yükümlülükler ne belirsiz. Görevi bırakacak olan yönetim hiçbir ödeme yapmıyor ama etik olmayan bir şekilde daha transfer tamamlanmadan temmuz ayında basketbol için VIP kombine bilet satıp kendine para topluyor. Bunlar kongreden sonra yapılması gereken işler" diye konuştu.

Kendilerinin 6 aydır seçim çağrısı yapmalarına rağmen Turgay Büyükkarcı yönetiminin önce mali kongreyi özellikle transferin başlayıp takımların belli olduğu 18 Temmuz'a koyduğunu, mali kongreden 1 gece önce de 13 Ağustos'a seçim kararı aldığını dile getiren İlker Ergüllü, "Mayıs ayında, haziran ayında hazırlıklar başlamadan sandığa gidebilecekken özellikle bu tarihleri seçip özellikle yeni yönetimin önünü tıkamak istediler. Sezonun başarısız geçip hedef olmamızı istiyorlar ama bu tuzağa düşmeyeceğiz. Sponsorlarımızla, yönetimimizle 13 Ağustos'ta gümbür gümbür geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Kulübün 18 Temmuz'daki mali genel kurulunda kendisinin başkan olabilmesi için tüzük değişikliği yapıldığını hatırlatan İlker Ergüllü, "Kulübün en üst iradesi olan genel kurul tüzük değişikliğini kabul etti. Ancak halen alttan alttan bu tüzük değişikliğine rağmen başkan adayı olamayacağım algısı yayılmaya çalışılıyor. Sürekli bir kaos yaratma, görevi bırakacak olmalarına rağmen önümüzü tıkamaya çalışma peşindeler ama beklentilerine karşılık bulamayacaklar" dedi.

Karşıyaka'da İlker Ergüllü'yle birlikte hareket eden Eski Başkan ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cenk Karace, yönetimin sattığı VIP kombinelerle ilgili açıklama yapıp kombinelerin genel kurul sonrası yeni yönetim tarafından indirimli olarak satılacağını söyledi. Son günlerde Pınar Karşıyaka kombine biletlerinin herhangi bir belge veya makbuz verilmeden satıldığına dair duyumlar aldıklarını ifade eden Karace, "Taraftarımızın mağdur olmaması için kombine bilet alımlarının yeni yönetim kurulunun seçilmesinin ardından yapılmasını özellikle rica ediyoruz. Yeni yönetimimiz kombine biletleri iskontolu olarak satışa çıkartarak taraftarımızın her zaman yanında yer aldığını gösterecektir. Bununla birlikte alt yapılarımızda oynayan öğrencilerimizin velilerinden de aidat ödemelerini 15 Ağustos'tan sonra yapmalarını rica ediyoruz. Bu süre zarfından önce yatırırlarsa da aidat ödediklerine dahil makbuzlarını mutlaka almalarını, ödemelerini elden yapmak yerine Karşıya Spor Kulübü banka hesaplarına yatırmalarını istiyoruz" mesajı verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 4
Önceki Haber Karşıyaka Emniyeti hırsızlara göz açtırmıyor
Sonraki Haber Çamdibi’nden şampiyon çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?